Szivárgásvizsgálók

A berendezés Volkswagen Amarok Pick up hajtóművek alumínium öntvény házának szivárgásvizsgálatát végzi.
A berendezés két típusú öntvény vizsgálatára alkalmas.
 
A folyamat leírása:
 
A dolgozó az öntvényt a megfelelő fészekbe helyezi, majd elindítja a ciklust. Az öntvény vizsgálati pozícióba történő mozgatása pneumatikusan mozgatott kocsikon történik. A pozíció elérése után az öntvény nyílásait és furatait lezárjuk. A furatok lezárását pneumatikus munkahengerekkel mozgatott tömítő fejekkel végezzük. A vizsgálati teret levegővel feltöltjük, majd egy ATEQ szivárgásvizsgáló készülékkel megmérjük a nyomásesést. A jó darabokat egy pneumatikus mozgatású „D” betűbeütővel megjelöljük. A hibás darabok jelölése lemosható festékkel történik. Jelölés után az öntvényt kimozgatjuk a munkatérből. Az operátor kicseréli a munkadarabot.
 
A mérőműszerek ATEQ gyártmányok.
A pneumatika elemek Festo, a vezérlés Siemens gyártmány.
A fényfüggöny Omron gyártmányú.
 

Cégfilozófiánk

Filozófiánk egyik meghatározó gondolata:

"Elmélkedés a dolgok értékéről, a dolgok áráról, és a kettőnek egymással való viszonyáról.
 
Nemigen van a világon olyasmi, amit valahol, valaki még egy kicsit rosszabb minőségben, még egy kicsit alacsonyabb áron ne tudna felkínálni. Azok, akik kizárólag az ár alapján döntenek, megérdemlik, hogy áldozatul essenek az efféle machinációknak. Túl sokat fizetni nem bölcs dolog, de túl keveset fizetni még rosszabb. Ha túl sokat fizetsz, veszítesz valamelyes pénzt, ez minden. Ha azonban túl keveset fizetsz, mindent elveszíthetsz, mert a megvásárolt dolog a tőle elvárt feladatra esetleg nem lesz alkalmas! A gazdaság törvényszerűségei nem engedik, hogy olcsó pénzért nagy értékhez juss. Ha a legolcsóbb árajánlatot fogadod el, számolj rá valamennyit a költségeidre azért a kockázatért, amelyet ezzel magadra vállaltál. S máris láthatod: megvan a pénz, hogy valami jobbat is vehess magadnak!”
 
J. RUSKIN angol társadalomtudós reformer (1819-1900)

 

 
 
 
M-Technologies Mérnöki Iroda és Gépgyártó Kft.
Egyedi célgépgyártás, gyártó és összeszerelő berendezések, sorok tervezése és gyártása.
2660 Balassagyarmat, Bástya utca 14.
Tel: (+36)-35/302-288
E-fax: (+36)-35/998-621
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Skype: mtechnologiesgroup
 

 
 
Adatvédelem                           Cégadatok