Szivárgásvizsgálók

A berendezés BMW autók alumínium öntvény váltóház fedelének szerelésére, és a fedél szivárgás vizsgálatára alkalmas. A célgép négy fészket tartalmaz, amelyek háromtípusú öntvény szerelésére és vizsgálatára teszi alkalmassá a berendezést. A legnagyobb darabszámban gyártott öntvényt két, azonos kialakítású fészekben szereljük. A termékek mozgatása kihordószalagokon történik.

 

A szerelés és a vizsgálat menete:

 

Az operátor az öntvényt a típusnak megfelelő fészekbe helyezi. A start nyomógombbal elindítja a ciklust. A készülék az öntvényre zár. Pneumatikus munkahengerekkel rögzítjük az öntvényt. A szervo motorral mozgatott TOX hidropneumatikus présegység egy technológiai furatba záró kupakot présel. A préselési erőt, és az utat felügyeljük. A további technológiai furatokat pneumatikusan működtetett munkahengerekkel lezárjuk. A vizsgálati teret feltöltjük, majd egy ATEQ szivárgásvizsgáló műszerrel megmérjük a nyomásesést. Amennyiben az öntvény megfelelő egy „D” betűbeütővel jelöljük. A szerelési és vizsgálati ciklus végén készülék kinyit. Hibás darab esetén a készülék csak hibanyugta után nyílik ki. A hibás darabokat egy selejttárolóba helyezik. A berendezés három kihordószalaggal rendelkezik. Egyes öntvénytípusok csak a megfelelő szalagra helyezhetők. A szalag végén dolgozó operátor a típusonként szelektált alkatrészeket a szállítókonténerbe helyezi. A berendezést Omron típusú PLC vezérli. A pneumatikus elemek Festo, a szervo Mitsubishi gyártmány.

Cégfilozófiánk

Filozófiánk egyik meghatározó gondolata:

"Elmélkedés a dolgok értékéről, a dolgok áráról, és a kettőnek egymással való viszonyáról.
 
Nemigen van a világon olyasmi, amit valahol, valaki még egy kicsit rosszabb minőségben, még egy kicsit alacsonyabb áron ne tudna felkínálni. Azok, akik kizárólag az ár alapján döntenek, megérdemlik, hogy áldozatul essenek az efféle machinációknak. Túl sokat fizetni nem bölcs dolog, de túl keveset fizetni még rosszabb. Ha túl sokat fizetsz, veszítesz valamelyes pénzt, ez minden. Ha azonban túl keveset fizetsz, mindent elveszíthetsz, mert a megvásárolt dolog a tőle elvárt feladatra esetleg nem lesz alkalmas! A gazdaság törvényszerűségei nem engedik, hogy olcsó pénzért nagy értékhez juss. Ha a legolcsóbb árajánlatot fogadod el, számolj rá valamennyit a költségeidre azért a kockázatért, amelyet ezzel magadra vállaltál. S máris láthatod: megvan a pénz, hogy valami jobbat is vehess magadnak!”
 
J. RUSKIN angol társadalomtudós reformer (1819-1900)

 

 
 
 
M-Technologies Mérnöki Iroda és Gépgyártó Kft.
Egyedi célgépgyártás, gyártó és összeszerelő berendezések, sorok tervezése és gyártása.
2660 Balassagyarmat, Bástya utca 14.
Tel: (+36)-35/302-288
E-fax: (+36)-35/998-621
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Skype: mtechnologiesgroup
 

 
 
Adatvédelem                           Cégadatok