Megmunkáló berendezések

A célgép Grundfos típusú villanymotorok burkolatának sorjamentes vágására alkalmas.

A cégünk a berendezést egy kelet Magyarországon működő, elektronikai iparágban elismert beszállító cég számára készítette. A feladat során egy mélyhúzással készített lemezburkolat 0,1 mm pontos sorjamentes vágását kell elkészíteni. A terméket az operátor helyezi a berendezésbe, majd az ajtó lezárásával elindul az automata ciklus. Az alkatrészt egy pneumatikus munkahenger segítségével, a vágási pozícióban, lerögzítjük. A vágóegység az alkatrészre mozog, majd elindul a vágási folyamat. A vágási sebesség és az erő rugalmasan állítható. A ciklus végeztével a vágóegység és rögzítőfej alaphelyzetbe mozog, majd a védőajtó automatikusan kinyílik. Az operátor a kész burkolatot és a hulladékot eltávolítja a berendezésből.
 

Cégfilozófiánk

Filozófiánk egyik meghatározó gondolata:

"Elmélkedés a dolgok értékéről, a dolgok áráról, és a kettőnek egymással való viszonyáról.
 
Nemigen van a világon olyasmi, amit valahol, valaki még egy kicsit rosszabb minőségben, még egy kicsit alacsonyabb áron ne tudna felkínálni. Azok, akik kizárólag az ár alapján döntenek, megérdemlik, hogy áldozatul essenek az efféle machinációknak. Túl sokat fizetni nem bölcs dolog, de túl keveset fizetni még rosszabb. Ha túl sokat fizetsz, veszítesz valamelyes pénzt, ez minden. Ha azonban túl keveset fizetsz, mindent elveszíthetsz, mert a megvásárolt dolog a tőle elvárt feladatra esetleg nem lesz alkalmas! A gazdaság törvényszerűségei nem engedik, hogy olcsó pénzért nagy értékhez juss. Ha a legolcsóbb árajánlatot fogadod el, számolj rá valamennyit a költségeidre azért a kockázatért, amelyet ezzel magadra vállaltál. S máris láthatod: megvan a pénz, hogy valami jobbat is vehess magadnak!”
 
J. RUSKIN angol társadalomtudós reformer (1819-1900)

 

 
 
 
M-Technologies Mérnöki Iroda és Gépgyártó Kft.
Egyedi célgépgyártás, gyártó és összeszerelő berendezések, sorok tervezése és gyártása.
2660 Balassagyarmat, Bástya utca 14.
Tel: (+36)-35/302-288
E-fax: (+36)-35/998-621
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Skype: mtechnologiesgroup
 

 
 
Adatvédelem                           Cégadatok