A berendezés létrák alumínium profil alkatrészeinek furatainak elkészítésére alkalmas.

A célgépet cégünk egy közép Magyarországon üzemelő létragyár számára készítette. A folyamat során a létrák zártszelvény profiljaiba furatokat készítünk. Az operátor az alumínium zártszelvényt a berendezés fiókjába helyezi, majd egy nyomógomb segítségével elindítja a ciklust. A fiók zárása pneumatikus módon, munkahengerekkel történik. A dolgozó kezeinek védelme érdekében a szerkezetbe ütőlécet építettünk. A berendezés különböző hosszúságú profilok megmunkálására alkalmas. A megmunkálási méret rugalmasan állítható. A Suhner fúróegység mozgatása szervo motorral történik. A fúrás emulzió hozzáadásával történik. A furatkép típusonként változó, és rugalmasan változtatható. A fúrási ciklus befejeztével a berendezés fiókja automatikusan kinyílik, a szelvényt az operátor megmunkálandóra cseréli.

 

 

Cégfilozófiánk

Filozófiánk egyik meghatározó gondolata:

"Elmélkedés a dolgok értékéről, a dolgok áráról, és a kettőnek egymással való viszonyáról.
 
Nemigen van a világon olyasmi, amit valahol, valaki még egy kicsit rosszabb minőségben, még egy kicsit alacsonyabb áron ne tudna felkínálni. Azok, akik kizárólag az ár alapján döntenek, megérdemlik, hogy áldozatul essenek az efféle machinációknak. Túl sokat fizetni nem bölcs dolog, de túl keveset fizetni még rosszabb. Ha túl sokat fizetsz, veszítesz valamelyes pénzt, ez minden. Ha azonban túl keveset fizetsz, mindent elveszíthetsz, mert a megvásárolt dolog a tőle elvárt feladatra esetleg nem lesz alkalmas! A gazdaság törvényszerűségei nem engedik, hogy olcsó pénzért nagy értékhez juss. Ha a legolcsóbb árajánlatot fogadod el, számolj rá valamennyit a költségeidre azért a kockázatért, amelyet ezzel magadra vállaltál. S máris láthatod: megvan a pénz, hogy valami jobbat is vehess magadnak!”
 
J. RUSKIN angol társadalomtudós reformer (1819-1900)

 

 
 
 
M-Technologies Mérnöki Iroda és Gépgyártó Kft.
Egyedi célgépgyártás, gyártó és összeszerelő berendezések, sorok tervezése és gyártása.
2660 Balassagyarmat, Bástya utca 14.
Tel: (+36)-35/302-288
E-fax: (+36)-35/998-621
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Skype: mtechnologiesgroup
 

 
 
Adatvédelem                           Cégadatok