Az M-Technologies Mérnöki Iroda és Gépgyártó Kft. 100%-ban magyar tulajdonban lévő cég, mely 2010-ben alakult. Cégünk székhelye Balassagyarmaton, fióktelepe Kecskeméten található. Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik a célgép gyártás területén évek óta sikeresen végzik munkájukat. Célunk, hogy partnereink számára testre szabott, gyors, megbízható, technológiailag megfelelő megoldást kínáljunk, versenyképes áron, az alábbi területeken:

 

M-technologies Mérnöki Iroda és Gépgyártó Kft.

•Gépésztervezés

•Mérnökirodai szolgáltatások

•Ipari automatizálás

•Célgépgyártás

•Egyedi célgépek, gyártó és összeszerelő állomások, sorok tervezése és gyártása

•Egyedi tárolókeretek (ladungsträgerek, material handling racks) tervezése és gyártása

•Szervízszolgáltatás, karbantartás.

•Kutatás & fejlesztés.

 

Ezúton ajánljuk fel szakértelmünket, műszaki ismereteinket, tapasztalatainkat, az Önök vállalatánál felmerülő műszaki problémák megoldására. Igény szerint, az Önök számára legmegfelelőbb műszaki tartalommal adunk versenyképes ajánlatot.

 

Cégfilozófiánk

Filozófiánk egyik meghatározó gondolata:

"Elmélkedés a dolgok értékéről, a dolgok áráról, és a kettőnek egymással való viszonyáról.
 
Nemigen van a világon olyasmi, amit valahol, valaki még egy kicsit rosszabb minőségben, még egy kicsit alacsonyabb áron ne tudna felkínálni. Azok, akik kizárólag az ár alapján döntenek, megérdemlik, hogy áldozatul essenek az efféle machinációknak. Túl sokat fizetni nem bölcs dolog, de túl keveset fizetni még rosszabb. Ha túl sokat fizetsz, veszítesz valamelyes pénzt, ez minden. Ha azonban túl keveset fizetsz, mindent elveszíthetsz, mert a megvásárolt dolog a tőle elvárt feladatra esetleg nem lesz alkalmas! A gazdaság törvényszerűségei nem engedik, hogy olcsó pénzért nagy értékhez juss. Ha a legolcsóbb árajánlatot fogadod el, számolj rá valamennyit a költségeidre azért a kockázatért, amelyet ezzel magadra vállaltál. S máris láthatod: megvan a pénz, hogy valami jobbat is vehess magadnak!”
 
J. RUSKIN angol társadalomtudós reformer (1819-1900)

 

 
 
 
M-Technologies Mérnöki Iroda és Gépgyártó Kft.
Egyedi célgépgyártás, gyártó és összeszerelő berendezések, sorok tervezése és gyártása.
2660 Balassagyarmat, Bástya utca 14.
Tel: (+36)-35/302-288
E-fax: (+36)-35/998-621
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Skype: mtechnologiesgroup
 

 
 
Adatvédelem                           Cégadatok